Content Manager, Stockholm

Bombayworks växer och behöver förstärka vårt content-team!

Ansök här

Som content manager hos oss på Bombayworks består en vanlig dag av att hjälpa våra kunder med uppdatering av digitalt innehåll, framförallt i EpiServer men även i WordPress. Arbetet innefattar även i vissa fall att skapa innehåll som bilder och texter efter kundens instruktioner. Du ger även support, både administrativt och redaktionellt, till representanter och anställda på kundsidan. Den lediga stolen finns i Stockholm på vårt kontor på Birger Jarlsgatan 32 B.

Kravprofil

  • Minst 1 års erfarenhet av att arbete som content manager eller liknande arbetsroll
  • Gymnasieutbildning eller eftergymnasial utbildning
  • Tekniskt lagd och med vana att jobba i CMS som Episerver, WordPress eller Drupal
  • Van att jobba i Photoshop eller liknande bildredigeringsprogram
  • Kommunikativ och är bekväm i samtal med kund
  • Serviceinriktad och mån om att lösa kundens alla problem, även de som är mindre inspirerande
  • Driven och inte rädd för att ta egna initiativ
  • Ansvarstagande och lösningsfokuserad
  • Talar och skriver flytande svenska och engelska

Om du dessutom tror på allas lika värde, är lika kunnig i som inspirerad av det digitala och ser fram emot att ha svenska och indiska kollegor vill vi gärna träffa dig för att få veta mer.

Då svarar vi även gärna på de frågor du har om oss. Tveka inte att ansöka om du tycker att vårt erbjudande låter intressant och känner att du stämmer väl in på kompetensprofilen ovan.

Alla ansökningar hanteras självfallet strikt konfidentiellt

Ansök här

FÖRDELAR OCH FÖRMÅNER

FRUKOST OCH ANNAT GOTT

Frukost, bra kaffe, snacks och frukt varje dag. Mellan varven vankas det både färskpressad juice och smoothies.

KUL PÅ JOBBET

Vi försöker hitta på saker tillsammans. Allt från standard-AW till bouleturnering eller ett varv på museet.

EN UTVECKLANDE MILJÖ

Det är inte bara kollegorna som bidrar till din utveckling, vi erbjuder även utbildningsbidrag på 10 000 SEK och 2 utbildningsdagar årligen när du känner att du behöver slipa dina kunskaper ytterligare.

FRIHET OCH ANSVAR

Vi gillar balans mellan fritid och arbetsliv. Det innebär bland annat fri flex fram till 10.00 på morgonen och efter 15.00 på eftermiddagen.

VÄRLDENS BÄSTA KOLLEGOR

Vi är smarta, snälla och emellanåt lite krävande – en perfekt kombination om du vill växa. Både i din yrkesroll och inte minst på det personliga planet.

JÄMSTÄLLDHET

På Bombayworks spelar kön, vem du ligger med, livsåskådningar och liknande ingen som helst roll. Vi är ett meritokratiskt företag där våra olikheter berikar både oss själva och vår verksamhet.

Svett

Vårt friskvårdsbidrag ligger på 6000 SEK årligen. Det täcker lätt ett gymkort, yogakurser eller anmälningsavgifter till Ironman.

GRATIS TELEFON OCH DET

Är prylar och teknik din grej? Vår också! Vi ser till att du har det du behöver för att kunna göra ditt jobb på bästa sätt.