Digital Analytiker med fokus på strategi, Stockholm

Är du bäst i stan på att utveckla strategier och projekt med hjälp av analys?

Ansök här

Vi är en lika driven som ödmjuk digital byrå som hjälper företag inom Sverige och Europa att stärka sin digitala närvaro och vårt uppdrag gentemot både nya och gamla kunder växer snabbt. Några av kunderna heter Electrolux, Orkla och Academic Work.För att kunna erbjuda ännu bättre hjälp inom digital utveckling behöver vi förstärka vårt analysteam och letar efter en erfaren, trevlig och driven digital analytiker som älskar att jobba med framförallt implementering och tekniska utmaningar inom spårning, A/B testning, datainsamling samt analys.

Om oss

Vi är ett väldigt välkomnande och varmt företag med fler än 70 anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö och Mumbai. Vi har växt stadigt under tio års tid och idag expanderar vi snabbt. Vi tror att vår enormt positiva företagskultur är hemligheten till varför vi har lyckats så bra – våra kunder och anställda gillar oss för vår ödmjukhet, arbetsmoral och humor, och det är viktigt för oss att du trivs och kan hjälpa oss upprätthålla vår kultur medan vi växer.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som har både utbildning och erfarenhet inom analys såväl som en bakgrund inom projektledning och strategi. Du är bekväm med att snabbt komma till insikt utifrån data, utveckla kundåtaganden via analys, etablera best practice inom datadrivet arbete samt arbeta i team med andra analytiker för att driva dataförankrade och strategiska projekt för våra kunder.Hos oss kommer du att få jobba med omväxlande uppdrag åt många olika kunder och som del av ett välbalanserat team av tekniska och strategiska analytiker. Det finns väldigt god möjlighet till vidareutveckling och att skräddarsy din roll över tid, och eget initiativ uppskattas!

Kravprofil

  • God vana inom de vanligaste verktygen för digital analys
  • Tidigare erfarenhet av A/B-test och optimering
  • Tidigare erfarenhet och passion för arbete mot kund inom komplexa företag
  • Bekväm med en strategisk roll fokuserad på kundåtagande, presentation och projektledning
  • Munter, driven och nyfiken lagkamrat bekväm i en ledarskapsroll
  • Erfarenhet inom komplex datainsamling och datahantering för företag ett stort plus

Kan du se dig själv trivas och göra succé i denna roll hos oss? Hör av dig!

Ansök här

FÖRDELAR OCH FÖRMÅNER

FRUKOST OCH ANNAT GOTT

Frukost, bra kaffe, snacks och frukt varje dag. Mellan varven vankas det både färskpressad juice och smoothies.

KUL PÅ JOBBET

Vi försöker hitta på saker tillsammans. Allt från standard-AW till bouleturnering eller ett varv på museet.

EN UTVECKLANDE MILJÖ

Det är inte bara kollegorna som bidrar till din utveckling, vi erbjuder även utbildningsbidrag på 10 000 SEK och 2 utbildningsdagar årligen när du känner att du behöver slipa dina kunskaper ytterligare.

FRIHET OCH ANSVAR

Vi gillar balans mellan fritid och arbetsliv. Det innebär bland annat fri flex fram till 10.00 på morgonen och efter 15.00 på eftermiddagen.

VÄRLDENS BÄSTA KOLLEGOR

Vi är smarta, snälla och emellanåt lite krävande – en perfekt kombination om du vill växa. Både i din yrkesroll och inte minst på det personliga planet.

JÄMSTÄLLDHET

På Bombayworks spelar kön, vem du ligger med, livsåskådningar och liknande ingen som helst roll. Vi är ett meritokratiskt företag där våra olikheter berikar både oss själva och vår verksamhet.

Svett

Vårt friskvårdsbidrag ligger på 6000 SEK årligen. Det täcker lätt ett gymkort, yogakurser eller anmälningsavgifter till Ironman.

GRATIS TELEFON OCH DET

Är prylar och teknik din grej? Vår också! Vi ser till att du har det du behöver för att kunna göra ditt jobb på bästa sätt.