Digital Designer, Stockholm

Vi växer och söker en kreativ och passionerad digital designer till vårt Stockholmskontor.

Ansök här

Som designer på Bombayworks arbetar du med design för digitala tjänster, sajter, appar och digitalt innehåll. Vi jobbar löpande och nära de flesta av våra kunder, och du blir en del av ett tvärfunktionellt team som förvaltar och vidareutvecklar deras digitala närvaro.

Du har främst kontakt med art directors, projektledare och utvecklare – men även direktkontakt med kund i vissa åtaganden. Tillsammans med våra designers och art directors skapar du både kommunikation, UX-design och formgivning av hög kvalitet.

Med din kreativitet, problemlösningsförmåga, noggrannhet och formkänsla förverkligar du koncept och strategier med användaren i fokus. Du får mycket ansvar och frihet, men också stöd och hjälp att nå bra resultat. Det är viktigare att du är nyfiken och snabblärd än att du jobbat flera år på byrå. Kanske har du precis tagit examen från en relevant utbildning, eller är sugen på att ta dig vidare från ditt första jobb.

Kravprofil

  • Du har relevant utbildning och/eller erfarenhet av att jobba med digital design
  • En portfolio med moderna digitala projekt
  • Förståelse för webben samt de bakomliggande teknikerna
  • Förmåga att skapa användarvänlighet och tydlighet
  • Kommunikativ och är bekväm i samtal med kund
  • Ansvarstagande och kan följa uppsatta mål
  • Talar och skriver flytande svenska och engelska

Om du tror på allas lika värde, är lika kunnig i som inspirerad av det digitala och ser fram emot att ha svenska och indiska kollegor vill vi gärna träffa dig för att få veta mer. Då svarar vi även gärna på de frågor du har om oss och du kan prata med de designers och art directors som jobbar hos oss idag.

Alla ansökningar hanteras självfallet strikt konfidentiellt.

Om Bombayworks AB

Vi är en digitalbyrå med drygt 70 anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö och Mumbai. Vi har växt stadigt under tio års tid och idag expanderar vi snabbt. Vi tror att vår enormt positiva företagskultur är hemligheten till varför vi har lyckats så bra – våra kunder och anställda gillar oss för vår ödmjukhet, arbetsmoral och humor, och det är viktigt för oss att du trivs och kan hjälpa oss upprätthålla vår kultur medan vi växer.

Ansök här

FÖRDELAR OCH FÖRMÅNER

FRUKOST OCH ANNAT GOTT

Frukost, bra kaffe, snacks och frukt varje dag. Mellan varven vankas det både färskpressad juice och smoothies.

KUL PÅ JOBBET

Vi försöker hitta på saker tillsammans. Allt från standard-AW till bouleturnering eller ett varv på museet.

EN UTVECKLANDE MILJÖ

Det är inte bara kollegorna som bidrar till din utveckling, vi erbjuder även utbildningsbidrag på 10 000 SEK och 2 utbildningsdagar årligen när du känner att du behöver slipa dina kunskaper ytterligare.

FRIHET OCH ANSVAR

Vi gillar balans mellan fritid och arbetsliv. Det innebär bland annat fri flex fram till 10.00 på morgonen och efter 15.00 på eftermiddagen.

VÄRLDENS BÄSTA KOLLEGOR

Vi är smarta, snälla och emellanåt lite krävande – en perfekt kombination om du vill växa. Både i din yrkesroll och inte minst på det personliga planet.

JÄMSTÄLLDHET

På Bombayworks spelar kön, vem du ligger med, livsåskådningar och liknande ingen som helst roll. Vi är ett meritokratiskt företag där våra olikheter berikar både oss själva och vår verksamhet.

Svett

Vårt friskvårdsbidrag ligger på 6000 SEK årligen. Det täcker lätt ett gymkort, yogakurser eller anmälningsavgifter till Ironman.

GRATIS TELEFON OCH DET

Är prylar och teknik din grej? Vår också! Vi ser till att du har det du behöver för att kunna göra ditt jobb på bästa sätt.