Erfaren .NET utvecklare, Malmö

Bombayworks växer och är nu i behov av förstärkning.

Ansök här

Vi är en digital byrå som växer snabbt med nya kunder och projekt och behöver nu utöka vårt utvecklingsteam i Malmö eller Stockholm med en erfaren .NET utvecklare. Dina uppgifter hos oss kommer att bestå i att utveckla och leverera digitala projekt såsom koncernsajter, kundportaler, intranät och kampanjer åt våra kunder i Norden.

Dina dagliga kontakter blir primärt mot projektledare, testare och designers på Bombayworks men i vissa åtaganden även i dialog med kund. Vi arbetar löpande med förvaltning samt nyutveckling och arbetar i nära samarbete med våra kunder från idé till färdigt projekt.

Bombayworks startades 2007 och har i dag kontor i Malmö, Stockholm, Göteborg och Mumbai med totalt över 70 anställda. Hos oss arbetar utvecklare, testare, designers, content managers och projektledare i en prestigelös miljö. Vi förenas i vår passion för digital kommunikation och tjänsteutveckling och är det digitala ansiktet utåt för flera stora nordiska bolag såsom Electrolux, Orkla, Toyota och Academic Work mm.

Din arbetsplats kommer att vara på vårt kontor i Västra hamnen i Kockums tidigare huvudkontor Gängtappen, alternativt på Birger Jarlsgatan 32B i Stockholm. På båda kontoren har vi en inspirerande arbetsplats (med havsutsikt i Malmö), pingisbord, VR-spel och retrokonsoler för att erbjuda en stimulerande miljö att arbeta i. Bombayworks erbjuder marknadsmässiga löner och förmåner med friskvårdspaket och egen kursbudget. På kontoret finns alltid frukost, frukt och dryck tillgängligt. Då vi har kontor även i Stockholm, Göteborg och Mumbai så arrangerar vi årliga gemensamma konferensresor till alla våra anställda.

Om du dessutom tror på allas lika värde, brinner för det digitala och ser fram emot att arbeta med både svenska och indiska kollegor vill vi gärna träffa dig!

Ansök snarast då tillsättning sker löpande.

Kravprofil

 • Minst fyra års yrkeserfarenhet som utvecklare.
 • Minst två års erfarenhet av .NET MVC
 • God kännedom av frontend utveckling (bl. a. Bootstrap, jQuery)
 • Erfaren inom objektorienterad programmering
 • Varit med om projekt från start till slut
 • Jobbat i team såväl som i enskilda projekt
 • Erfaren i agila arbetsmetoder
 • Genuint intresse för webbutveckling och nya tekniker
 • Ansvarstagande och van vid arbete mot uppsatta mål och att möta de tidskrav som finns definierade
 • Grundlig och skriver en tydlig välstrukturerad kod
 • Kommunikativ och bekväm i samtal med kund
 • Talar flytande svenska och bra engelska
Ansök här

FÖRDELAR OCH FÖRMÅNER

FRUKOST OCH ANNAT GOTT

Frukost, bra kaffe, snacks och frukt varje dag. Mellan varven vankas det både färskpressad juice och smoothies.

KUL PÅ JOBBET

Vi försöker hitta på saker tillsammans. Allt från standard-AW till bouleturnering eller ett varv på museet.

EN UTVECKLANDE MILJÖ

Det är inte bara kollegorna som bidrar till din utveckling, vi erbjuder även utbildningsbidrag på 10 000 SEK och 2 utbildningsdagar årligen när du känner att du behöver slipa dina kunskaper ytterligare.

FRIHET OCH ANSVAR

Vi gillar balans mellan fritid och arbetsliv. Det innebär bland annat fri flex fram till 10.00 på morgonen och efter 15.00 på eftermiddagen.

VÄRLDENS BÄSTA KOLLEGOR

Vi är smarta, snälla och emellanåt lite krävande – en perfekt kombination om du vill växa. Både i din yrkesroll och inte minst på det personliga planet.

JÄMSTÄLLDHET

På Bombayworks spelar kön, vem du ligger med, livsåskådningar och liknande ingen som helst roll. Vi är ett meritokratiskt företag där våra olikheter berikar både oss själva och vår verksamhet.

Svett

Vårt friskvårdsbidrag ligger på 6000 SEK årligen. Det täcker lätt ett gymkort, yogakurser eller anmälningsavgifter till Ironman.

GRATIS TELEFON OCH DET

Är prylar och teknik din grej? Vår också! Vi ser till att du har det du behöver för att kunna göra ditt jobb på bästa sätt.